TS Produkció Kft:

toptura-logo


TS Produkció Kft:

A történet 2007 végén az első Kaposvár Trophy-val kezdődött. A későbbi cégalapító Kováts Csaba ekkor szervezi azokat az egyedülálló autós rendezvényeket, amelyekből a következő két évben összesen 6 kerül megrendezésre. A városi rendezvényeket hamarosan a Somogy Trophyik követik, majd egy három megyét bejáró régiós rendezvény került lebonyolításra. A szervezők a Top-Túra-Team fantázianevet vették fel és 2010-ig lelkesen dolgoztak. A változást a Corso Bevásárlóközponttal megkötött három éves szerződés hozta, amelynek következményeképpen megalakult  a TS Produkció Kft.

 

corso_kaposvar

 

A Corso Kaposvár egy olyan hazai és külföldi érdekeltségű bevásárlópark része, amely páratlan környezetben lévő, többszintes bevásárló passzázsokkal, parkolóházakkal és irodahelyiségekkel, valamint változatos kínálattal várja az odalátogatókat.

A feladat nem csak a bevásárlóközpont programjainak szervezéséről szólt, hanem egy TV vetélkedő lebonyolításról is.

 

corso-podium

 

A Corso Pódium egy országosan is egyedülálló kvízműsor, amelyben a bevásárlóközpont üzletei által felajánlott ajándékokért versenyeztek a vásárlókból kisorsolt játékosok. Az év végi 1.000.000 forint értékű fődíjon kívül, a Corso Borzát és kisebb nyereményeket kaptak kéthetente a versenyzők. A 2 évadot és 40 adást megért műsorban sztárvendégek szórakoztatták a közönséget. A Kapos TV jóvoltából a Somogy Megyei partner televíziók átvették az adást, így a műsor széles tömeghez jutott el.

 

ts-logo-header

 

A TS Produkció megalakulása óta több száz kis és nagy rendezvényt bonyolított le. Ezen aktivitásnak köszönhetően a tevékenységünk nem csak a Corso Bevásárlóközpontra korlátozódott, hanem Kaposváron és Somogy Megyében is egyre több programot szerveztünk. 2013-ban újabb két éves megbízást kaptunk a CORSO programjainak szervezésére, 2014-ben tovább bővült partnereink száma és a Kft. sikeres, rendezvényekben gazdag évet zárt, bár a szerződés lejártával új időszámítás kezdődött a Kft. életében.

2015-től napjainkig a megrendelők száma megduplázódott, és fő tevékenységünk a céges nagyrendezvények szervezése és lebonyolítása lett. A 2016-os év fő eseménye a Kaposvári Villamossági Gyár 50 éves jubileumi rendezvénysorozata volt.

Minden évben saját szervezésű koncerteket, színházi programokat, különleges autós rendezvényeket is kínálunk. Kaposváron az Agórától a Csiky Gergely Színházon keresztül a Sportcsarnokig, 2019-ben pedig már az Arénában is bonyolítottunk nagyszabású rendezvényeket. Ez évi programjaink már 50-50%-ban céges illetve saját szervezésű programok.

Évek óta mi szervezzük a megye legnagyobb munkáltatójának, a Videoton Elektro-PLAST Kft. családi napját, ami mára egy mini fesztivállá nőtte ki magát.

A TS Produkció Kft. fő tevékenységi körei:

  • Kis és nagyrendezvények, kiállítások

  • Céges és magánrendezvények

  • Családi napok,

  • Képzések, ügyféltalálkozók

  • Koncertek, előadások

  • Különleges autós és sportrendezvények, túrák

  • Esküvők szervezése

  • Rendezvénytechnika bérbeadása

  • Reklám, marketing tevékenység

Megalakulásunk óta valljuk, hogy nincs különbség kis és nagy rendezvény között, ezért továbbra is várjuk régi és új partnereink megkeresését, bármilyen volumenű programról legyen is szó.

Referenciáink: Aegon, Obi, Videoton, Pek Snack, E-on, Som-Plast, Ardagh/Trivium, Raab Kracher, Kvgy, Kviksz, Profitető, JT Faktor, Teletank/ Tankszer Kft, …Rendezvényeink: Korall Koncert, Fenyő Miki Koncert, Koncz Zsuzsa Koncert, Kormolán Koncert, Szekeres Adrienn Koncert, 100 Tagú Cigány Zenekar Koncert, Musical Sztárok Kaposvár, X-Factor Show,

Színházi estek: L’art Pour la’r, Mr&Mrs , Dumaszínház, Humorszüret

Szépségversenyek: Kaposvár Szépe, Megyék Szépe Somogy, Alpok Adria Szépe

Kováts Csaba

   Ügyvezető