Igen! A szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. Törvény alapján fizetendő nyilvános előadás után járó szerzői, illetve előadói jogdíjat a Megbízó köteles az illetékes közös jogkezelő szervezetnek a műsor (szerző, műcím megjelölésével) leadásával egyidejűleg az Artisjuson keresztül megfizetni. A fizetendő összeg a rendezvény jellegétől és a résztvevők létszámától függ. A TS Produkció Kft. A rendezvények költségvetésének tervezésekor jogdíj összegét is figyelembe veszi és a teljeskörű lebonyolítás keretein belül természetesen a szerzői jogdíjjal kapcsolatos tennivalókat is elvégzi.

A rendezvények tartásához kapcsolódó szabályokat a 23/2011. (III. 8.) Kormányrendelet tartalmazza. A rendelet a rendezvények fajtájától és a várható létszámtól függően különböző kötelezettséget állapít meg. A TTS Produkció Kft. A teljeskörű ügyintézés során természetesen felelősséget vállal arra, hogy az Ön rendezvénye mindenben megfeleljen a hatályos törvényi előírásoknak.

Abban az esetben ha Ön a saját rtendezvényéről hang, vagy videofelvételt szeretne készíteni, akkor erről réstvevőket közelezően tájékoztatni kell. A fellépő művészekről készülő felvételekkel kapcsolatban minden esetben előzetes hozzájárulás szükséges. Néhány előadó, a produkció jellege miatt nem járul hozzá ahhoz, hogy műsoráról felvétel készüljön.

TS Produkció Kft. A rendezvényekkel lapcsolatos összes feladatot elvégzi. Önnek csak az a feladata, hogy megfogalmazza a rendezvénye célját és időpontját. Ezt követően csak ki kell választania az általunk kdolgozott alternatívák közül a legmegfelelőbbet és a többit ránkbízhatja. A TS Produkció Kft. és szerződéses partnerei elvégzik a tervezéssel, a szervezéssel, az engedélyeztetéssel és a lebonyolítással kapcsolatos összes munkát.

Kövessen minket Facebookon!

Így egy rendezvényünkről sem marad le.