Minden egy helyen

Önnek nem kell a helyszínnel, a technikával, a fellépőkkel, a dekoratőrökkel és a vendéglátással bajlódnia. Csak mondja el, hogy mit szeretne, válasszon az általunk javasolt lehetőségek közül és Ön el is végezte a feladatát. Onnantól Mi következünk.

Önre szabva

Ha Ön a TS Produkcióra bízza rendezvényét, akkor nem kell sablonokban gondolkodnia. Nyugodtan engedje szabadjára fantáziáját, gondolja végig, hogy az elképzelt rendezvény, hogyan válhat igazán az Ön rendezvényévé és mi megvalósítjuk elképzeléseit.

Csak lazítson

Ha velünk dolgozik, akkor Ön annyira vesz részt a rendezvényhez kapcsolódó folyamatokban, amennyire akar. Ha érdeklik a részletek, van kedve és ideje engedi, akkor együtt dolgozunk, ha Ön elfoglalt, akkor Ön helyett, de akár napi kapcsolatban.

Bárhol az országban

Kiterjedt partnerhálózatunknak köszönhetően Ön nincs helyhez kötve. Az ország bármely pontján ajánlunk az Ön rendezvényeihez illő helyszínt és bármilyen rendezvényt megszervezünk az Ön által kiválasztott tetszőleges helyszínen.

Önkormányzati rendezvények

 

Falunapok

Falunapok, gyermeknapok, majálisok, köztisztviselői nap és egyéb önkormányzati rendezvények teljes körű szervezése és lebonyolítása fellépőkkel, sátrakkal, színpaddal, technikával, vendéglátással és biztonsági szolgálattal! Bízza ránk a rendezvényekkel kapcsolatos problémáit!

Önkormányzati ünnepségek

Évfordulók, szoboravatók és egyéb ünnepélyek, fogadások! Az önkormányzati ünnepélyek szervezésével, a műsorral, a hangosítással, a dekorációval és a vendéglátással kapcsolatos összes teendőt elvégezzük Ön helyett. Kérjen ajánlatot!

Vásárok

Egyszeri, vagy rendszeres termelői vásár, középkori vásári forgatag lovagi tornával, vagy akár bolhapiac! Az engedélyeztetéstől, a szervezésen át a lebonyolításig az összes feladatot levesszük a válláról. Ha ön vásárt szeretne szervezni településén, akkor kérjen ajánlatot

Szervezzünk együtt egy jó rendezvényt!

Keressen fel bennünket bátran, mondja el mit szeretne és mi segítünk Önnek abban, hogy ötleteiből közös erővel az év legjobb eseményét varázsoljuk!

Sportrendezvények

 

Autós rendezvények

Autós találkozók, ügyességi és gyorsulási és off road versenyek. Autós és motoros kaszkadőrök és bemutatók! Ha Ön autós találkozót, versenyt, vagy bemutatót szeretne szervezni, akkor kérjen ajánlatot!

Tömegsport rendezvények

Gyalogos, kerékpáros túrák, tájfutás, maratoni futás, fitnesz és táncprogramok teljes körű szervezése és lebonyolítása. Ha Ön tömegsport rendezvényt szeretne szervezni, akkor kérjen ajánlatot!

Sportversenyek

Amennyiben Önnek sportversenyekhez szükséges, felszerelésre, eszközökre, időmérő és eredményjelző rendszerre,  bíróra vagy bármi másra van szüksége, akkor forduljon hozzánk bizalommal! Kérjen ajánlatot!

Szervezzünk együtt egy jó rendezvényt!

Keressen fel bennünket bátran, mondja el mit szeretne és mi segítünk Önnek abban, hogy ötleteiből közös erővel az év legjobb eseményét varázsoljuk!

Divatbemutatók, szépségversenyek:

 

Szépségversenyek

Szépségversenyek szervezése és lebonyolítása! Ha Ön szépségversenyt szeretne rendezni, akkor a helyszín kiválasztásától, a dekorációval a toborzással, a fodrásszal, a kozmetikussal, a technikával, vendéglátással és akár, a zsűrivel kapcsolatos problémákkal is fordulhat hozzánk. Kérjen ajánlatot!

Divatbemutatók

Modellek, kifutó, világítás, hangtechnika, kivetítő, dekoráció, fodrász, sminkes, fotós, videós, bútorok, függönyök, vendéglátás! Ha Ön divatbemutatót szervez és szüksége van valamire, a felsoroltak közül, akkor forduljon hozzánk bizalommal! Kérjen ajánlatot!

Szervezzünk együtt egy jó rendezvényt!

Keressen fel bennünket bátran, mondja el mit szeretne és mi segítünk Önnek abban, hogy ötleteiből közös erővel az év legjobb eseményét varázsoljuk!

Kövessen minket Facebookon!

Így egy rendezvényünkről sem marad le.