Minden egy helyen

Önnek nem kell a helyszínnel, a technikával, a fellépőkkel, a dekoratőrökkel és a vendéglátással bajlódnia. Csak mondja el, hogy mit szeretne, válasszon az általunk javasolt lehetőségek közül és Ön el is végezte a feladatát. Onnantól Mi következünk.

Önre szabva

Ha Ön a TS Produkcióra bízza rendezvényét, akkor nem kell sablonokban gondolkodnia. Nyugodtan engedje szabadjára fantáziáját, gondolja végig, hogy az elképzelt rendezvény, hogyan válhat igazán az Ön rendezvényévé és mi megvalósítjuk elképzeléseit.

Csak lazítson

Ha velünk dolgozik, akkor Ön annyira vesz részt a rendezvényhez kapcsolódó folyamatokban, amennyire akar. Ha érdeklik a részletek, van kedve és ideje engedi, akkor együtt dolgozunk, ha Ön elfoglalt, akkor Ön helyett, de akár napi kapcsolatban.

Bárhol az országban

Kiterjedt partnerhálózatunknak köszönhetően Ön nincs helyhez kötve. Az ország bármely pontján ajánlunk az Ön rendezvényeihez illő helyszínt és bármilyen rendezvényt megszervezünk az Ön által kiválasztott tetszőleges helyszínen.

Arculattervezés

Vállakozása brandjét, az arculat kialakításával, frissítésével erősítheti meg. Kreatív ötletek, logok, emblémák, arculati elemek! Ha Ön erősíteni szeretné vállalkozás a brandjét, akkor kérjen ajánlatot!

Szervezzünk együtt egy jó rendezvényt!

Keressen fel bennünket bátran, mondja el mit szeretne és mi segítünk Önnek abban, hogy ötleteiből közös erővel az év legjobb eseményét varázsoljuk!

Weboldalfejlesztés

Web oldalak, közösségi üzleti oldalak fejlesztése. Ha Ön nem elégedett jelenlegi weboldalával, közösségi üzleti oldalával vagy esetleg nem rendelkezik ezek valamelyikével, akkor forduljon hozzánk!

Indulásra kész a család?!

Ha igen, kérjen árajánlatot, s munkatársunk hamarosan felkeresi Önt, hogy a program minden tekintetben megfeleljen elvárásainak.

Online kommunikáció

Ha Ön azt szeretné, hogy weboldala Facebook, Twitter, YouTube és Instagram csatornája a legnagyobb hatásfokkal segítsék vállalkozása sikerét, akkor bízza ránk ezek létrahozását, összehangolását és optimalizálását!

Szervezzünk együtt egy jó rendezvényt!

Keressen fel bennünket bátran, mondja el mit szeretne és mi segítünk Önnek abban, hogy ötleteiből közös erővel az év legjobb eseményét varázsoljuk!

Kövessen minket Facebookon!

Így egy rendezvényünkről sem marad le.